Partizan u TOP 10? Ovo su Kalkulacije!

FOTO: Sportal

Sudbina crno-belih će biti neizvesna do samog kraja.

Večeras Partizan dočekuje Olimpijakos u 32. kolu Evrolige.

Ekipa Željka Obradovića ima dobre šanse da se plasira u plej-in, ako pobede večeras biće samo korak bliži konačnom cilju jer je Valensija juče izgubila od Makabija.

Partizan u borbi za plej-in ima još tri rivala koji imaju isti skor kao i oni. Milano, Efes i Valensija koja je već odigrala svoju utakmicu sinoć.

Raspored crno-belih je sledeći:

Dočekuju Olimpijakos večeras, gostuju Albi 4. aprila, i u poslednjem kolu regularnog dela sezone će dočekati direktnog konkurenta u toj borbi, Valensiju.

Milano ima malo teži raspored nego Partizan, gostuju dve utakmice od tri. Otputovali su u Kaunas gde će ih večeras dočekati Žalgiris. U pretposlednjem kolu će dočekati drugi klub iz Italije, dok će u poslednjem gostovati Makabiju.

Efes ima dve utakmice pred svojim i jednu pred gostujućim navijačima. U Španiji će večeras odigrati meč protiv Baskonije, dok će 8 dana kasnije snage odmeriti sa Fenerbahčeom. Poslednje kolo im dolazi Crvena zvezda.

Valensiji su preostale dve utakmice, jedna kod kuće dok je druga u Beogradu protiv Partizana.Pre utakmice sa direktnim rivalom, u Španiju će doći Asvel.

Nema sumnje da Valensija ima najmanje šanse, po rasporedu je „najlakše“ Partizanu, dok će se Efes i Milano morati potruditi možda malo više od Partizana.

Naravno, ne otpisujemo Partizanove rivale, samo pričamo realno stanje na tabeli trenutno.