Proleteru bodovi u derbiju začelja

Foto: RTV GEM

Ovog vikenda utakmicama 10.kola nastavljeno je prvenstvo u Prvoj opštinskoj ligi FSO Lazarevac. U premijernim utakmicama gosti su imali više povoda za zadovoljstvo. Proleter je kao gost slavio protiv Borca iz Arapovca rezultatom 3:2, dok u drugoj utakmici nije bilo pobednika, jer su Mladost i Burovo u Čibutkovici igrali bez golova.

Duel na neutralnom terenu u Cvetovcu pripao je klubu iz Vrbovna u utakmici koju je obeležila dobra realzacija, kao i preokreti.

Arapovci su poveli u 21. minutu preko Ćirića, da bi samo mint kasnije Izjednačio Stefan Jovanović. Ćirić je ponovo na sceni i u 65. minutu kada  donosi novu prednost Borcu. Finiš utakmice u potpunosti je pripao učenicima trenera Aleksandra Jovanovića.

Prvo je  Milan Milovanović golom u 71. minutu doneo izjednačenje, da bi bukvalno u poslednjim trenucima meča rezervista Mateja Stančić doneo veliku radost igračima i navijačima Proletera – 3:2.

U Čibutkovici je viđena više borbena nego kvalitetna utakmica, pa je remi i najpravedniji ishod ovog duela.

U ostalim utakmicama 10. kola danas se sastaju: Mladost (B) – Petka (15.00), Šumadinac – Sloga (15.00), OFK Radnički (D) – Sloboda.