PRVA LIGA SRBIJE: Furtula iskopao novu „trojku“

Foto: RTV GEM

Zahvaljujući golu Nikole Furtule u 74, minutu, Kolubara je konačno obradovala verne pristalice i na domaćem terenu. Lazarevčani su u jednom od zanimljivih duela 24. kola savladala ekipu Grafičara (1:0).

Kao što se i očekivalo meč je doneo dosta duela, lepih poteza… „Ljubiačsti“ sa Topčiderske zvede su redovno bili težak rival za „rudare“ pa takva konstatacija ostaje i posle ovih 90 minuta.

Posle izjednačenog prvog poluvreme, kao da je domaći tim krenuo nešto agresivnije ka golu Beograđana i iz jedne takve prilike stigli do pogotka kojinje na kraju i odlučio pobednika. Ispostavilo se da je trener Sava Šašić, povukao dobar potez kada je u igru ubacio visokog napadača, jer se ovaj odužio pogotkom vrednim tri boda.

Inače, kada je reč o strelcu jedinog gola, Nikola Furtula je pogađao u sve četiri utakmice i na tajn ačin opravdao poverenje trenera, kao i sportskog sektora koji ga je ove zime doveo na Gradski stadion u Lazarevcu.

KOLUBARA – GRAFIČAR 1:0 (0:0)

Strelac: Furtula u 74. minutu. Stadion: Gradski u Lazarevcu. Gledalaca: 300. Sudija: Nenad Đorđević. Žuti kartoni: Hikaru, Kočović, Jevremović (Kolubara), Vasiljević, Petrović (Grafičar).

KOLUBARA: Stanivuković, vasiljević, Hikaru, Đorđević (Đorđević), Filipović, Kočović (Marović), Janković, Braunović, Jovanović, Nikolić (Savković), Jevremović (Kiković).

GRAFIČAR:  Guteša, Matić, Petrović, Babakar, Vasiljević, Ćurić, Đurić, Vukičević (Jovanović), Ogbu, Ajdar, Maksimović (Spasojević).