SRPSKA LIGA „BEOGRAD“: Komšijski derbi igra se u Obrenovcu

Foto: Obrenovačke vesti

Ovog vikenda beogradski srpskoligaši odrađuju mečeve 19.kola. Na rasporedu je nekoliko i te kako zanimljivih duela.

Dueli komšijski klubova uvek su budili posebnj pažnju. Tako bi trebalo da bude i u slučaju klubova sa područja Obrenovca. Radnički dočekuje Prvu iskru. Očekuje se dobar fudbal i pune tribine stadiona na „Vašarištu“. Domaćini su favoriti, a Prva iskra posle oduzimanja 12 bodova nalazi se u grupi tmova koji strepe za opstana.

Derbi je bez sumnje i utakmica Zemun – Ušće Novi Beograd. Lideru ispred sebe ima nepredvidive goste koji su znali mngima da pomrse račune. BASK TEK odlazi sa imperativom povoljnog rezultata u gotge PKB.

Sinđelić osokoljen remijem na Bulbuderu dočekuje takmaca iz Kumodraža. Brodarac i Jedinstvo vodiće bitku za prestiž na tabeli. Na drugoj strani, okršaj Teleoptika i Zvezdare je duel timova iz vrha. Oba tima igraju sa oscilacijama, ali su i dalje najblži pratioci lideru iz Gornje varoši.“ Saobraćajci“ sa Dorćola su apsolutni favoriti u utakmici sa Rado pred svojom publikom

Raspored 19. kola-subota: Sinđelić – Torlak (10.00), GSP Plet Dorćol – Rad (11.00), Teleooptik – Zvezdara(11.00), Brodarac – Jedinstvo (12.00), Zemun – Ušće Novi Beograd (15.30), Radnički (O) – Prva iskra (15.30), nedelja: PKB -BASK TEK (15.30).