Stojanović doneo remi Tekstilcu u Lazarevcu

Foto: FK Tekstilac

Derbi je opravdao očekivanja. Kolubara – Tekstilac 1:1. Svakoj od ekipa pripao je određeni deo utakmmice, pa kada se sve sabere ovo je možda i pavedan rezultat jednog od derbija 26.kola Mocart bet Prve lige Srbije.

Prvo poluvreme donelo je otvorenu igru, napad za napadom, a Lazarevčani su bili uspešniji u tom periodu kada su golom Braunovića u 16. minutu stigli do prednosti.

Gosti su svaki trenutak koristili da uzvrate udarac, da stignu do izjednačenja, ali što zbog loše osmišljenih akcija, što zbog sigurnog golmana Stanivukovića u prvih 45 minuta to nisu uspeli da urade.

U poslednjem minutu prvog poluvremena gosti iz Odžaka su tražili od sudije Ržića da pokaže na belu tačku, ali je arbitar prekršaj na Okačukuom dosudio na ivici kaznenog prostora iskosa sa leve strane.

Nastavak je počeo po ukusu Tekstilca. Dobru akciju i centaršut Okačukua, na drugoj stativi trzajem glavom u gol je pretvorio Stojanović – 1:1.

Ređali su se potom napadi na obe strane, a Kolubara je bila blizu novog vođstva kada je Savković promašio nemoguće. Na drugoj strani iz povoljne prilike i Stojanović je šutirao preko gola.

 Kolubara – Tekstilac 1:1

Stadion: Gradski u Lazarevcu.

Gledalaca: 400.

Strelac: Braunović (za Kolubaru) u 16, Stojanović (za Tekstilac) u 48. minutu.

Sudija: Uroš Ržić (Beograd).

KOLUBARA: Stanisavljević, Vasiljević, Matsui, Savković (od 65. Jevremović), Furtula,Filipović, Kočović, Suva (od 46.Radosavljević), Braunović, Jovanović, Nikolić (od 73. Đorđević).

TEKSTILAC: Brać, Zličić (od 65. S. Stojanović), Marjanović, D. Stojanović (od 75. Vasić), Ukačuku, Đurić (od 75. Stanković), Sredojević, Jovanović, Jočić (od 89. Dimković), Marković (od 75. Avram), Kodžić.