Tandem doneo radost Jedinstvu

Foto: FK Jedinstvo

Golovima Milićevića i Vieire, upsko Jedinstvo ostvarilo je pobedu na gostovanju Smederevu (utakmica odigrana u Pančevu), i na taj način ostalo u trci za mesto koje vodi u Super ligu ili baraž za popunu elitnog ranga.

Rivali koji su jesenas igrali nerešeno (0:0), prikazali su dobru partiju, ali je do izražaja došao kvalitet koji je bio na strani gostiju. Ubljani su poslebno dobro delovali u drugom poluvremenu, a kao nagrada za prikazano stigla su i dva gola.

„Oklopnike“ je prvo matirao Dejan Milićević u 53.minutu i tim golom najavio da Jedintvo može do sva tri boda. Smederevci su nastojali da uzvrate, da se vrate u utakmicu, ali nisu imali rešenje za zgusnutu i čvrstu odbranu rivala. I kada se očekivao poslednji sudijski zvižduk, Ubljani su organizovali još jedan dobar napad, a rezervista i zimsko pojačanje iz Brazila Gustavo Vieira, poslao je loptu u mrežu nemoćnog golmana Jovića za konačnih – 0:2.

SMEDEREVO – JEDINSTVO (UB)  0:2 (0:0)

Strelci: Milićević u 53, i Vieira u 89. minutu. Stadion: SC „Mladost“ u Pančevu. Gledalaca: 300. Sudija: Sudija: Marko Gnjatović. Žuti kartoni: Ćotković (Smederevo), MIlanović (Jedinstvo).

SMEDEREVO: Jović, Ćorković, Pegronijević, Dimitrijević, Janković, Radić, Panić, Zuvić, N. Jovanović, Obradović, Lokosa. Igrali su još:  S.Jovanović, Čižik, L. Marković, Jevremović, A. Marković.

JEDINSTVO (UB): Dubljanić, Golubović, Milićević, Miladinović, Doderović, Pivaš, Andrić, Stevančević, Zubairu, Mitić, Karikai. Igrali su još: Rakić, Radivojević, Vieira, Mlanović.