U Železničaru spremaju „zahvalnicu“ treneru Mijailoviću

Foto: Sportski žurnal

Uz Radnik iz Surdulice bar na osnovu trenutnog stanja na tabeli, Železničar je u situaciji da svaka naredna utakmica može da mu bude biti ili ne biti. U nastavku sezone Pančevci su uspeli da remiziraju na svom terenu sa Novim Pazarom (2:2) i da pobede kao domaćini niški Radnički (3:2), dok su posle ostalih utakmice pognutih glava napustili teren.

Kako trenutno stoje stvari, čelnici ovog superligaša su vrlo blizu odluke da se zahvale na saradnji šefu stručnog štaba Nenadu Mijailoviću.

Železničar je u sezonu ušao sa Predragom Roganom koji je smenjen posle posle četvrtog kola i osvojena tri boda. Njegov naslednik Aleksandar Linta,  zadržao se kao šef stručnog štaba na samo šest utakmica u kojima je imao bilans od samo jednog remija i čak pet poraza.

Aktuelni kormilar pančevačkog superligaša Nenad Mijailović, ekipu je preuzeo u 11. kolu kada je došao iz Kolubare, a na 16 utakmica zabeležio je pet pobeda, tri remija, a Železničar je pod njegovom komandom doživeo osam neuspeha. Očigledno vodeći ljudi kluba kraj Tamiša, nisu zadovoljni trenutnim učinkom, posebno plasmanom, pa kako se najavljuje, nije isključeno da pauza zbog reprezentativnih obaveza bude iskorišćena za promenu na klupi, što bi značilo da bi Železničar sa četvrtim šefom struke ušao u završnicu prvenstva.

Posle pauze prvi ispit za Železničar biće utakmica na gostovanju ekipi IMT.