Vrelo sport, klub Nemanje Matića traži spas u Srpskoj ligi – „Zapad“

Foto: Tamnavske novine

Ostalo je još sedam dana do nastavka prvenstva u Srpskoj ligi – „Zapad“. Reč je o grupi za koju mnogi smatraju da je najbolja kada je reč o trećeligaškom rangu. Među klubovima su i oni koji su igrali u najvišem rangu, pa čak i na evropksoj sceni, poput čačanskog Borca.

Opet, poslednjih godina pojavljuju si i timovi iz uslovno rečeno, manjih sredina. Toj grupi svakako pripada i Vrelo sport, iz Vrela kod Uba. Kada se ovo mesto pomene, onda je bez svake sumnje, prva asocijacija Nemanja Matić, bivši reprezetativac Srbije i aktuerlni prvotimac francuskog Liona.

Nemanja i njegova porodica pored toga što vode brigu o prvoligašu iz Uba, ogromnu pažnju posvećuju i srpskoligašu iz Vrela.

Ekipa jesenas nije blistala pa se nalazi pri začelju tabele „zapada“. Iz tog razloga, jasno je da klub očekuje više nego naporna prolećna sezona.

Angažovali smo nekoli pojačanja i odradili kvalitetne pripreme, tako da očekujemo da će i rezultati da budu na željenom nivou. Za nas će svaka utakmica da bude eliminaciona, imaće težinu baraža… Ako dobro otvorimo prolećnu trku, onda će biti lakše stići do opstanka – ističe Branko Matić,koji je glavni administratica kako u Jedinstvu, tako i u Vrelo sportu.

Prvi rival u nastavku sezone je Borac iz Čačka?

Teška, izuzetno teška utakmica. Gosti su favoriti, ali je baš to prilika da pokažemo koliko ovaj sastav Vrelo sprta vredi. Nećemo se predati, daleko od toga – jasan je Matić.

Sve utakmice svojih klubova, kada mu to vreme dozvoli, Neemanja Matić poslamtra preko aplikacija. Raduje se uspesima, tužan je posle poraza. Ali, uvek dostojanstven.