Željko istakao šta mu se nije svidelo na večerašnjem meču, i odgovorio da li ostaje u Partizanu

FOTO: Starsport

Obradović na konferenciji nakon pobede protiv Baskonije govorio zašto nije zadovoljan.

Trener Partizana pojedinim stvarima nije bio zadovoljan.

-Srećan sam zbog pobede, ali ima stvari sa kojima nisam zadovoljan. Posebno sa ta dva poseda kod kojih smo „uhapsili“ loptu. Poslednji napad je bio korektan i sreća je bila ovog puta na našoj strani- rekao je Obradović.

-Moram prvo da isteknem ambijent, i navijače. Nikada to nisam doživeo! Znali smo da šutira veliki broj trojki. Uspeli smo da ih svedemo na manji broj pokušaja. Hauvard je večeras šutnuo samo 11 puta. Imali smo odlične periode igre, ali i loše. Grešili smo u dodavanjima i omogućili im da se vrate u meč. Na sreću na dva razlike, Doužer je uzeo šut i pogodio- istakao je trener crno-belih.

Obradović je postavljeno pitanje i za novi ugovor sa Partizanom, pošto je pre meča na tabli pokazao navijačima da je potpisao.

-Mnoge stvari sam doživeo u karijeri, svuda sam radio, ali ova odanost navijača, ja nemam reči. Hvala im do neba za sve. Moramo biti i šampioni u ponašanju. Da se niko ne vređa. Što se mene tiče uradiću sve da ostanem. Nije ovde sve idealno, ali nikada ne može biti sve savršeno. El Dorado ne postoji. Nadam se nastavku ove priče i Evrolige. Želimo da predstavljamo Srbiju i ovaj grad. Pogledajte koliko ljudi dolaze sa strane da gledaju Partizan. Svi imaju korist od toga, cela zemlja! Hvala i navijačima jer su se setili Zeka, jer i on to zaslužuje. Desilo se šta se desilo, ali život ide dalje. Imamo dobar raspored, ali moramo biti skoncentrisani. Moraju da se donose pametne odluke i da se poštuje lopta, insistiram na tome- zaključio je Željko.