Albert Nađ nastavlja svoj gubitnički niz: Sada je upisao poraz i kao trener Partizana!

FOTO: Starsport

Pomoćni trener Partizana Albert Nađ je u derbiju imao ulogu glavnog trenera zbog kazne koju je odslužio prvi trener crno-belih Igor Duljaj.

Nađ je izvanredno vodio derbi, pružio je Zvezdi dobar otpor sa otvorenim fudbalom. Iako je njegov tim  vodio da pred sam kraj meča, poduža sudijska nadoknada i sa dva gola Zvezde u istoj, Partizan je ostao bez ijednog boda.

Pomoćni trener Partizana je ovim porazom samo nastavio svoj niz. Naime, kao igrač u Partizanu je odigrao 21 večiti derbi od kojih je 12 puta bilo nerešeno, šest puta je izgbio, dok je samo tri puta slavio.

Zanimljiva statistika je ta da on kao igrač, a sada kao i trener nakon jučerašnjeg poraza od 3:2 nema pobedu  kako na terenu, tako i na klupi Partizana u ovom veku. Tri pobede koje ima kao igrač Partizana je ostvario u svom prvom mandatu kada je nosio crno-beli dres, a to je bilo pre 2000. godine. Dakle , od povratka u redove crno-belih 2002. godine kao igrač, a sada u poslednjem derbiju kao glavni trener nema pobedu nad najvećim rivalom.