Brajant upisao novi rekord, Panata na krilima Nana ostvarila 23. pobedu u sezoni!

FOTO: Vangelis Stolis

Elajdža Brajant opravdao svoje prezime sjajnom partijom, Džejms završio regularni deo sezone sa dabl-dabl učinkom, Kendrik Nan ponovo najbolji u Panati.

Monako savladao Bajern u neizvesnoj završnici (89:85). Za ekipu iz Kneževine je Alfa Dijalo bio najistaknutiji sa 20 poena i pet skokova, pratio ga je Džejms koji je meč završio sa dabl-dabl učinkom, imao je 17 poena i 12 asistencija. Karsen Edvards je za Bajern postigao 26 poena, dok je Francisko upisao 17 poena.

Real slavio u Litvaniji na mali broj poena (62:64). Musa sa 17 poena uz sedam skokova, dok je Hezonja postigao poen manje uz dva skoka manje nego Džanan. Za Žalgiris su Manek i Evans upisali po 14 poena, ali je Manek imao i sedam skokova.

Efes ponizio Zvezdu u Istanbulu (100:55). Elajdža Brajant je bio najraspoloženiji sa 26 poena, iza njega je bio Vilis sa 15 poena, četiri skoka i isto toliko asistencija. Mitrović, Nedović i Gidraitis upisali po 11 poena. Efes je ovom pobedom obezbedio plej-in.

Makabi bolji od Milana (92:86). Boldvin je meč završio sa 18 poena uz četiri skoka i četiri asistencije, dok je Džoš Nibo upisao 14 poena i obezbedio devet skokova. Maodo Lo je postigao 13 poena, za njim je Šilds sa 12 poena.

Panatenaikos savladao Albu iz Berlina u poslednjoj četvrtini (84:75). Najbolji je ponovo bio Kendrik Nan sa 28 poena, tri skoka i četiri asistencije, pratio ga je Slukas koji je dodao 16 uz sedam asistencija. Krist Kumađe je bio poenterski najbolji u redovima Albe, postigao je 13 poena i sakupio sedam skokova, Sterling Braun je postigao za poen manje nego njegov saigrač.