Da li je vreme da se Radonjić vrati u Zvezdu?

Foto: RCD Mallorca

Kada je Nemanja Radonjić iz Torina prešao na pozajmicu u Majorku očekivanja navijača su bila velika činilo se da će srpski krilni napadač uspeti da dobije minutažu i odgovarajuću priliku koju nije mogao italijanskom timu ali u poslednje vreme stvari su se znatno promenile.

Radonjić se dobro uklopio i prilagodio španskoj klimi a ostvario je i dobar odnos sa navijačima međutim njegove poslednje partije nisu baš zadovoljile stručni štab kao i upravu kluba tako da se čini da će po povratku u italijanski tim Radonjić možda morati da potraži čak i novi angažman.

Promašan penal u finalu Kupa protiv atletic bilbaa možda bude kap koja će preliti čašu i zapečatiti karijeru brzonogog ofanzivca u timu.

Često se poslednjih godina pasivno i bojažljivo pominje kako bi Nemanja Radonjić jednoga dana mogao ponovo da se vrati u Crvenu zvezdu a s obzirom na trenutan razvoj njegove karijere to uopšte možda i ne bi bio tako loš potez. Radonjićev mandat u Crvenoj zvezdi je prošao Odlično a navijači su ga brzo zavoleli zbog velike borbenosti ogromne ljubavi prema klubu koji je pokazivao iz dana u dan tako da bi povratak svakako bio dočekan na raširenih ruku.

Crvena Zvezda trenutno istina nema nedostataka na pozicijama koje on igra ali ukoliko dođe do odlazaka na leto i bude potrebno tražiti zamenu za recimo osmana bukarija za kog vlada velika zainteresovanost a vrlo je moguće da bi alternativa mogla da bude upravo Nemanja Radonjić koji po stilu igre odgovara profilu kakav je reprezentativac Gane.

Zvezda bi takođe dobila izuzetno zrelog igrača koji je stekao značajnu igračko iskustvo u velikim evropskim timovima tako da iako transfer za sada još uvek nije realan deluje bi da bi postojali određeni benefiti za obe strane.