Drama u Partizanu pred derbi! Nađ i Duljaj u svađi!

Foto: Starsport

Napetost oko utakmice Partizana i Crvene zvezde dostigla je vrhunac zbog konflikta između Alberta Nađa i šefa stručnog štaba Igora Duljaja. Neslaganje oko načina vođenja tima tokom meča rezultiralo je žestokom raspravom i Nađevim odlaskom iz treninga.

Prema pisanju Sport kluba, Nađ nije odobravao ideju telefonskih instrukcija tokom utakmice, što je dovelo do sukoba sa Duljajem. Dodatno, Nađ je optužio šefa struke da je namerno isprovocirao žuti karton na prethodnom meču, što je samo pogoršalo njihov odnos.

Ovaj incident u ključnom trenutku pred derbi izazvao je zabrinutost kod igrača i navijača. Sa mečem na vidiku, nejasno je ko ће preuzeti vodstvo ekipe. Ipak, iz Partizana poručuju da postoji dovoljno kvaliteta u postojećem sastavu da se prevaziđe ovaj problem. Navodno, prvi kandidat za privremeno preuzimanje momčadi je Bojan Zavišić, Duljajev pomoćnik.

Ostaje da se prati kako će se situacija razviti u narednim danima, ali je sigurno da će atmosfera na derbiju biti uzbudljiva i zbog ovih turbulencija unutar Partizana.