Drezgić kaznio Radnički za promašaje

Foto: Faceook

Jedan od najzanimljivijih duela 17. kola Kolubarsko-mačvanske zone odigran je u Valjevu između domaćeg Rdničkog i Mačve iz Bogatića. Na kraju podela bodova – 2:2.

Domaćin je i na ovoj utakmi imao opipljivu prednost od dva gola, ali nije uspeo da je sačuva. Na taj način, tim sa „Petog puka“ je propustio dobru priliku da se još ozbiljnije uključi u trku za njviši plasman i ulazak u Srpsku ligu.

Sve je dobro krenulo dobro po izabranike trenera Jovice Damnjanovića. U 14. minutu prekaljeni Rašević je doneo prednost Radničkom. I posle tog gola, domaćin je igrao napadački, ali do odlaska odmor, rezultat se više nije menja.

Kvalitetni gosti iz Bogatića su krenuli agresivnije, međutim Valjhevci koriste dobru akciju i preko Pirgića stižu do 2:0.

A, onda sledi drastičan pad u igri domaćeg tima. Ređale su se greške kao na tacni, a gosti su uz dobru igru i strpljenje na kraju uspeli da izbegnu poraz.

Prvo je Đukanović smanjio prednost, a onda u finišu utakmice, kad su već svi pomislili da bodovi ostaju u Valjevu gosti stižu do boda. Drezgić je natrčao na odbijenu loptu i smestio je iza leđa golmana Radničkog.

U narednom kolu Radnički očekuje komšijski derbi sa Železničarom u Lajkovcu, od kojeg su nedavno izgubili u finalu Kupa Kolubarskog okruga.