DULJAJ O SUSPENZIJI: „Nisam se svađao, da li se ikad nešto ovako desilo?“

Burno stanje u Partizanu pred 173. večiti derbi. Nakon poraza i žutog kartona Igora Duljaja protiv Čukaričkog, trener „parnog valjka“ je suspendovan za nadolazeći duel sa Crvenom zvezdom. Situacija se dodatno zakomplikovala nakon svađe sa prvom saradnikom Albertom Nađom na treningu, što je izazvalo spekulacije da će i Nađ odbiti da vodi derbi. Ipak, tenzije su se donekle stišale i fokus je usmeren ka derbiju u subotu.

Igor Duljaj je za Sportski žurnal izjavio:

„Sve je isto kao i pre… Jedino što sada imamo dve dileme: da vidimo kako se Aca Jovanović oporavlja i u kakvoj je situaciji Saldanja, s obzirom na to da je počeo da trenira…“.

Govoreći o sukobu ideja sa saradnicima, Duljaj je istakao:

„Kada bismo svi imali iste ideje, to ne bi bilo normalno. Normalno je da ne razmišljamo svi isto… Bitno je da imamo ideje kako da iznenadimo rivala“.

Nezadovoljstvo zbog suspenzije je očigledno.

„Naravno da mi je žao. Pogotovo što sam praktično debitovao kao prvi trener baš na derbiju… Ali, šta da radim? Ne znam da je ikad trener zbog kartona morao da preskoči večiti derbi?!“ rekao je Duljaj.

Na pitanje o sugestijama igračima da se ne svađaju, iako on to čini, Duljaj je odgovorio:

„Nisam se svađao, postoji snimak…. Nisam dobio žuti karton na poluvremenu nego u prvom delu utakmice. Zašto? Zbog čega? Ali, ne želim da pričam o sudijama.“