Igor Miladinović u Zvezdi? Koliko zapravo on može doneti?

FOTO: Starsport

Igor Miladinović, igrač Čukaričkog, se nalazi na meti brojnih klubova, povodom sjajnih partija koje pruža u dresu „Brđana“.  Jedan od klubova koji je izuzetno zainteresovan za usluge mladog napadača je i Crvena zvezda.

Dvadesetogodišnji momak iz Kruševca ove sezone igra odlično, te je na 28 utakmica postigao 10 pogodaka, dok je pet puta dodeljivao ključni pas.  Crveno-beli će po svemu sudeći voditi borbu na tri fronta i sledeće sezone, pa će Vladanu Milojeviću biti neophodno što više vojnika spremnih za takav poduhvat.

Miladinović bi trebalo Zvezdi da donese efikasnost i spretniju i sigurniju igru sa loptom. Ukoliko Endiaje ostane u Ljutice Bogdana, Milojević bi mogao da proba sa dva napadača ili da mladi golgeter dostojno zameni devetku crveno-belih, svaki put kad za to bude dobio priliku.

U drugom delu sezone je četiri puta tresao mrežu protivnika. u uvodnom meču, na prolećnoj premijeri je sa dva gola presudio Radniku u Surdulici, a u listu strelaca se još upisivao u susretima sa Napretkom i Vojvodinom. Nije ovo prvi put da je Zvezda zainteresovana za nekog mladog igrača iz Superlige, a najsvežiji primer je transfer Uroša Sremčevića iz Mladosti iz Lučana.