Jedini klub SD Partizan koji je prvak: Crno-beli stonoteniseri šampioni Srbije!

Foto: Zajednica.org

Stonoteniseri Partizana su savladali Železničar iz Niša rezultatom 4:2 i osvojio 13. titulu prvaka nakon 16 godina čekanja.

U lepo popunjenom Sportskom centru „Master“ bila je izuzetno uzavrela atmosfera, a igrači su je upotpunili sjajnim poenima i potezima. Uspelo je staro rukovodstvo u svojoj misiji, a to je da stoni tenis ponovo zaživi, a ambijent iz Beograda je konačno ličio na stonoteniski spektakl.

Meć su otvorili Vang i Kođabašev, a Poljak, kineskog porekla, je bio usppešniji maksimalnim rezulatom. Istom merom je uzvratio Sanči i brzo počistio sa terena Pajkova. U trećem meču je viđena senzacija, a reprezentativac Bosne i Hercegovine, Luka Mihajlović je savladao Aleksandra Karakaševića i doveo Nišlije u prednost. Argentinac iz redova Železničara je propustio dva seta prednosti protiv Kineza i rezultat je nakon četiri meča iznosio 2:2. Legendarni Sale je pokazao o kom kvalitetu se radi, jer je počistio Milenkovića, koji ga je samo pre par dana savladao u prvom susretu odigranom u Nišu, a rezultat je iznosio 3:1. Tačku na meč je stavio Pajkov u duelu sa Mihajlovićem, a slavlje je moglo da počne nakon odličnog forhend vinera Rusa, kojim je zapačetio sezonu 23/24.