Mladi reprezentativac Srbije Jan Karlo Simić u tefteru Real Madrida

Foto: MN pres

Kraljevski klub bije bitku za ulazak u polufinale Lige šampiona. Prepreka je više nego velika, engleski velikan Mančester siti. I dok se očekuje rasplet u najeminentnijem evropskom klupskom takmičenju, u Real Madridu kuju planove oko osveženja igračkog kadra. Akcenat se stavlja na odbrambenu liniju, jer kako kažu, od nje sve počinje.

Nekoliko igrača navodno slove kao moguća pojačanja za sastav trenera Karla Anćelotija. Jedan od njih mogao bi da bude  i Jan Karlo Simić!

Mladi srpski reprezentativaci, imao je sjajnu sezonu u omladinskom timu Milana, da bi ubrzo dobio priliku i u najboljem sastavu roso-nera , gde je pokazao kvalitet vredan Serije „A“.  Ako se ima na umu, da Simiću već na leto ističe ugovor sa Milanom, onda ne bi trebalo očekivati da njegovo obeštećenje bude ogromno. Između ostalog, to bi mogao da bude i dodatni magnet za španskog i evropskog giganta.

Izvesno je samo jedno: ukoliko Jan Karlo Simić, ne produži ugovor sa sadšnjim klubom, Madriđani će pojačati pregovaračku misiju u nameri da dovedu mladog reprezentativca Srbije u svoje redove.