„Max Sport“ ekskluzivno saznaje: Napretku preti izbacivanje iz Beogradske zone!

Foto: Facebook

Kako „Max Sport“ ekskluzivno saznaje iz izvora bliskih Fudbalskom savezu Beograda, pitanje je trenutka kada će Beogradska zona i pre završetka ovogodišnjeg prvenstva, da ostane bez jednog člana. Prema tim informcijama, Napredak iz Medoševca naćiće se na udaru takmičarskih i dicipinskih organa beogradske kuće fudbala.

Naime, klub iz okoline Lazarevca, imao je obavezu da ima dve mlađe selekcije u takmičenju. Medoševčani su prijavili omladince i pionire u lige pod ingerencijom FSB i sve bi bilo u redu, da omladinska ekipa Napretka nije izostala sa dve prvenstvene utakmice, što samo po sebi povlači isključenje iz takmičenja.

Kada ta odluka ugleda svetlost dana, sledi suspenzija za seniorsku ekipu koja po Propozicijama o tamičeju, mora da snosi posledice i bude vraćena u niži rang. Naš izvor ne isključuje ni mogućnost pozamašne novčane kazne za klub.

Podsetimo, u ligama FS Beograda nekoliko klubova je ove sezone, već kažnjeno oduzimanjem bodova, a Crvena zvezda iz Konatica je zbog činjenice da je dve utakmice završila pre vremena, pošto je ostala sa samo sedam igrača je izbačena iz Prve „B“ beogradske lige u najniži rang.