„MAX SPORT“ EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Zvezda vraća Radonjića, poznata visina obeštećenja!

Kako stoje stvari, biće ovo leto povratnika za Crvenu zvezdu, s obzirom na to da je Luka Ilić već dogovoren, a Vukašin Jovanović blizu, ali neće oni biti jedini, jer je novo aktuelno ime – Nemanja Radonjić. Naime, Crvena zvezda je ponudila obeštećenje od dva miliona evra Torinu, a želja fudbalera da se vrati u klub za koji navija nije sporna.

Radonjić trenutno nastupa u Majorci kao pozajmljen fudbaler Torina, ali na njega se ne računa u matičnom klubu, a Zvezda želi da iskoristi to što se brzonogi krilni napadač nije nametnuo ni u Španiji. Nastupio je Radonjić na 10 mečeva za Majorku i nije se upisao u listu stsrelaca, ali nema sumnje da su rođeni Nišlija i Crvena zvezda idealna kombinacija. Radonjić je imao fantastičnu sezonu u Zvezdi nakon koje je za 12 miliona evra otišao u Olimpik Marsej, ali je i tada najavio da će se „vratiti kad-tad“.

Zvezda je ponudila Torinu obeštećenje od dva miliona evra, ali „Bikovi“ za sada traže 500 hiljada evra više, no, dogovor je veoma blizu, a transfer na pomolu.