Milija Mrdak za “Max Sport”: Derbi za pamćenje, nismo iskoristili svoje šanse

Foto: MN Press

Nakon spektakla na Banjici i pete utakmice finala u kojoj je Crvena zvezda sa 3:0 savladala Partizan, utiske za “Max Sport” je izneo kapiten crno-belih, Milija Mrdak.

Naravno, ostaje žal za titulom i krivo mi je što smo odigrali na taj način poslednju utakmicu, zato što smo se dosta namučili da bi došli do finala. Pokazali smo karakter, da možemo da se nosimo sa fantastičnom ekipom Crvene zvezde, koja je svojom konstantnošću na prvoj poziciji kroz celu sezonu bila blagi favorit i u finalu – rekao je Mrdak.

Pohvalio je kapiten Partizana atmosferu na utakmici.

Posle dugo vremena atmosfera na odbojkaškom meču je bila sjajna. Publika je sigurno pomogla odbojkašima Zvezde, ali mislim da smo imali svoje šanse koje nismo iskoristili i da smo brzo pali nakon prvog seta u kom smo imali svoje prilike. Svakako, hvala svim ljubiteljima odbojke i navijačima koji su ulepšali finale.

Dosta stvari nije išlo u prilog njegovoj ekipi, ali su se junački izdigli i izdržali do kraja sezone.

Od početka sezone smo se susretali sa neprijatnim situacijama. Boki Janić i prvi libero tima su na Superkup došli samo dan ranije, u prvom meču Luka Tadić nije mogao da nastupa zbog povrede, a u drugoj utakmici je viđena drugačija postava zbog raznih povreda koje su nas zadesile. Kompletan tim smo praktično imali tek od početka plej-ofa, kroz sezonu smo se konstantno mučili i tražili formu, te mislim da sa te strane ova sezona nije uopšte neuspešna, naravno sa trofejom bi to bila apsolutno druga priča.

O ostanku nije mogao da kaže ništa konkretno.

Sve je prerano, nisam još ni razmišljao o tome. Malo da se slegnu utisci, pa ćemo videti šta je cilj uprave kluba, tako da od mnogo faktora zavisi moj ostanak, a naravno i drugih igrača – završio je Mrdak.