Milojević: Na najbolji mogući način smo se pripremili!

Foto: Telegraf

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u nedelju od 17 časova ekipu Železničara iz Pančeva, a očekivanja pred suret je izneo šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

-Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u regularnom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu – rekao je Vladan Milojević.

Govorio je strateg Crvene zvezde o šefu stručnog štaba Železničara.

– Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu.

Ne gledaju ime, protiv svake ekipe ulaze isto.

– Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način.

Dugo prati Romanića, ima samo reči hvale za njega.

– Lazar jako dobro igra. Jedan je od boljih igrača u ligi. Dugo ga pratim, još kao mlad fudbaler je otišao u Grčku, gde je ostavio sjajan utisak. Postigao je dosta golova u teškoj sredini i ligi. Sigurno da je ozbiljan igrač, trebalo bi posebno obratiti pažnju na njega.

Gelor Kanga će propustiti poslednje kolo regularnog dela prvenstva.

U ovom trenutku smo sigurni da Kanga neće nastupiti, pauziraće zbog žutih kartona. Ostali igrači su za sada spremni da nastupe.