Nađ menja Duljaja protiv Zvezde: Kao fudbaler bez pobede protiv crveno-belih u 21. veku!

Foto: Starsport

Igor Duljaj je na utakmici poslednjeg kola regularnog dela prvenstva dobio četvrti žuti karton, te neće imati priliku da sa klupe vodi crno-bele na 173. večitom derbiju.

Fudbaleri Partizana su se sastali sa Čukaričkim na gostujućem terenu i doživeli poraz rezultatom 3:2. Međutim, to nije kraj nevoljama crno-belih budući da je golman i najbolji igrač ekipe Aleksandar Jovanović morao da napusti igru zbog povrede, a šef stručnog štaba – Igor Duljaj je zaradio četvrtu javnu opomenu, što znači da neće biti na klupi protiv Crvene zvezde u subotu od 18 časova.

Crno-bele će protiv večitog rivala voditi Duljajev pomoćnik – Albert Nađ, koji ima veliko iskustvo kada je u pitanju najveća utakmica srpskog fudbala. Naime Nađ je tokom igračke karijere nastupio na 21 večitom derbiju, ali se ne može pohvaliti dobrom statistikom.

Čak 12 puta kada je igrao protiv Crvene zvezde utakmice su završene nerešenim rezultatom, a uz to je pretrpeo i šest poraza od večitog rivala. Dok je samo tri puta uspeo da savlada crveno-bele i to kada je u prvom mandatu nosio dres Partizana. Od povratka u redove crno-belih 2002. godine nije upisao nijedan trijumf, što dovodi do podatka da kao igrač nema pobedu protiv Crvena zvezda u 21. veku.

Kako će 173. susret izgledati saznaćemo u subotu od 18 časova, a ono što je sigurno, jeste da su posle derbija odigranog u martu navijačima porasli apetiti, te je jasno da očekuju još jednu sjajnu fudbalsku predstavu na Marakani.