Napadnuti igrači Radničkog iz Zrenjanina posle duela u Rumi

Foto: Zrenjaninusrcu

Bura posle utakmice 20. kola Srpske lige „Vojvodina“ odigrane u Rumi između domaćeg Prvog maja i Radničkog iz Zrenjanina, koja je završena nerešenim rezultatom 1:1.

Dan posle teškog gostovanja i prekinute niske od tri uzastopne pobede, u klubu sa Begeja, ne žele da se bave igrom, rezultatom, golovima… Svi u Radničkom su ogorčeni posle onoga što se dešavalo za vreme i po završetku ovog duela. Iz tabora zrenjaninskog srpskoligaša nisu želeli da za medije daju bilo kakve izjave, jer su kako poručuju, o svemu obavesti FS Vojvodine i nadležne organe koji vode takmičenje u ovom rangu.

Po onome što se moglo čuti, nekoliko igrača Zrenjaninaca je napadnuto u toku drugog poluvremenqa i po završetku utakmice, a na meti nepoznatih osoba bili su i predstavnici kluba. Navodno, dvojica prvotimaca Radničkog su napadnuta u svlačionici od strane pripadnika redarske službe, a nepoznata lica su pokušala da se  obračunaju i kroz prozor od gostujuće svlačionice.

WSada su na potezu nadležni u Fudbalskom savezu Vojvodine, koji će verovatno morati da se pozabave ovim slučajem i optužbama iz Zrenjanina.

Radnički je posle 20. kola na osmom mestu sa 29 bodova.