Odbojkašice Jedinstva odbranile šampionsku titulu!

Foto: OSS

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove odbranile su naslov šampiona Srbije. U trećoj utakmici savladale su obrenovački TENT sa maksimalnih 3:0 i sa sve tri pobede u finalnoj seriji, Pazovčanke  su potvrdile superiornost na domaćim prostorima. Ujedno, ovo je tripla kruna koja je stigla u „Park“ jer su izabranice trenera Jova Cakovića, prethodno prigrlile trofeje u Superkupu, a zatim i u Kupu Srbije.

Pitanje pobednika praktično nijednog trenutka nije bilo dovedeno u pitanje. Tako je prvi set značio rutinsko odrađivanje posla, dok je u narednom tim iz Obrenovca podigao lestvicu i bio neuporedivo neugodniji rival. Ipak, i taj deo raspoložene Dragovićeva, Osmajićeva, Tica i ostale su znale da pobednički privedu kraju za sigurnih 2:0.

Treći period doneo je igru poen za poen, pa je kakva -takva neizvesnost vladala do rezultata 10:9. Posle toga sledi sjajna igra šampionki iz Stare Pazove i na kraju seta bilo je 25:18, što je značilo i konačnih 3:0 u finalnoj seriji.

Šampionski sastav Jedinstva činile su: Osmajić, M. Miljević, Nedeljković, Tica, T. Miljević, Dragović, Medved, Lakićervić, Punišić, Pavlović, Šućurović, Todić, Kukilo i Rodić.