Partizan spremio novi ugovor za Duljaja!

Igor Duljaj ostavlja značajan pečat u sezoni sa fudbalerima Partizana, postižući izvanredne rezultate koji su mnoge iznenadili. Pred početak plej-ofa, retko ko je verovao da će ekipa Partizana tako dobro stajati na tabeli.

Iako su navijači imali visoka očekivanja, budući da je Partizan veći deo sezone držao lidersku poziciju u Superligi Srbije, uspeh je iznad iščekivanja. Duljaj je takođe uspeo da prekine dugi niz nepobedivosti večitog rivala, postižući pobedu nad Crvenom zvezdom na svom stadionu.

Prema saznanjima sajta Mocart sport, čelnici kluba su spremni da nagrade Duljaja novim ugovorom. Iako je mogao da potpiše novi ugovor još zimus, Duljaj je insistirao da se to prolongira do kraja sezone.

Ova inicijativa za novim ugovorom jasno pokazuje poštovanje i poverenje koje klub ima prema treneru, prepoznajući njegov ključni doprinos uspesima ekipe. Nastavak saradnje između Partizana i Igora Duljaja može biti ključni korak ka daljem jačanju tima i ostvarivanju ambicioznih ciljeva u budućnosti.