Partizan uz dosta sreće do bodova: Ona mora da se zasluži!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su slavili na „Krovu“ protiv Voždovca u 28. kolu Mozzartbet Superlige Srbije. Oni su trijumfovali rezultatom 3:2, fantastičnim pogotkom Aranđela Stojkovića u drugom minutu nadoknade.

Nije ovo prvi put da crno-beli dolaze do tri boda u poslednjim minutima. Mučio se Partizan u prvom delu sezone u utakmicama sa IMT-om i Radnikom iz Surdulice. Oba susreta su završena rezultatom 3:2, nakon zaostatka od 2:0. Zanimljivo je da su pogoci za izjednačenje, a potom i za pobedu postizani u dubokim minutima nadoknade.

Večiti derbi je još jedan od slučajeva kada su crno-beli izvukli bodove. Nerešen ishod im je odgovarao, pošto im je garantovao i dalje lidersku poziciju na tabeli. Zvezda je imala više od dvadeset šuteva na gol, ali su igrači Partizana odoleli pritisku i slavili jako važan bod.

Jučerašnja utakmica sa „Zmajevima“ je još jedan dokaz da se crno-beli izuzetno muče, ali i dalje drže korak za Crvenom zvezdom, te je sve izglednije da će predstojeći večiti derbi dočekati sa četiri boda zaostatka.