Partizan večna inspiracija Milana Pavkova – evo koliko golova je dao crno-belima!

Foto: Instagram

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Milan Pavkov se svojim sjajnim partijama, pre svega protiv Partizana, preporučio crveno-belima, a da li će u istom ritmu nastaviti i u svom novom klubu, saznaćemo večeras od 19 sati i 15 minuta u derbiju 30. kola Superlige Srbije.

Pet puta je Pavkov bio precizan protiv Partizana, a sve je krenulo 2016. godine, kada je na svom prvom meču protiv beogradskog kluba u dresu Radničkog iz Niša na gostujućem terenu (22.10.) postigao gol u remiju – 1:1. Do sledećeg gola crno-belima, Pavkov je čekao skoro godinu dana, s obzirom na to da je kraj sezone 2016/17 proveo u Crvenoj zvezdi. U septembru 2017. je ponovo bio precizan na JNA u porazu Radničkog od 3:1.

Trećeg marta 2018. godine, Milan Pavkov je svojim golom rešio meč protiv Partizana u Nišu (1:0), da bi 26. aprila iste godine ponovo bio precizan na gostovanju u porazu – 3:1.

Ovim golovima je gorostasni napadač zaslužio povratak u Zvezdu sa pozajmice i ispisao neke nove stranice istorije najtrofejnijeg srpskog kluba. Na debiju u večitom derbiju – drugog marta 2019. godine, Pavkov je poslednji put bio precizan protiv Partizana, a njegov gol je jedan od najlepših u poslednjih 10 godina.