Promena trenera u prvoligašu Mladost GAT – Perišić nasledio Bajića

Foto: Mocartsport

Još jedna poromena trenera u prvoligaškim klubovima. Ovoga puta reč je o drugom novosadskom predstavniku u ovom rangu. Posle „kanarinaca“ koji su agažovali Darka Teškovića, promena je usledila i u Mladost GAT. Uprava kluba se rastala sa sada već bivšim šefom stručnog štaba Dušanom Bajićem i na njegovo mesto postavila Dragana Perišića.

Dosokorašnji superligaš nalazi se u teškom položaju na tqabeli Mocar bet Prve lige Srbije. Mladost GAT je trenutno ispod crte koja vodi u niži rang. U međuvremenu, ekipa je pretrpela dva poraza i pored činjenice da je su zimskoj pauzi osveženi redovi dovođenjem nekoliko kvalitetnih igrača sa iskustvom igranja u najvišem rangu. Međutim, rezultati nisu kakve su očekivali u klubu iz Novog Sada.

Ceh za trenutno stanje, kako to obično biva, platio je trener, Bajić je smenjen, a čelnicima kluba nije bilo potrebno mnogo vremena da izaberu novog kormilara.

Izbor je pao na mladog, ali već proverenog stručnjaka Dragana Perišića. Poslednji angažman imao je u kruševačkom Napretku, gde ga je nasledio Vladimir Gaćinović.

Tokom dosadašnje  trenerske karijere, nekadašnji igrač Železnika, radio je u Brdodarcu, Sinđeliću, pirotskom i Radničkom iz Sremske Mitrovice, Železničaru iz Pančeva, a od superligaša predvodio je i Radnik iz Surdulice.

Izvesno je da će kroz plaj-aut novi trener pokušati da Mladost GAT zadrži u društvu prvoligaša.