RONALDO IZGUBIO ŽIVCE U PORAZU OD AL HILALA: Portugalac isključen, Milinković-Savić asistent!

Al Hilal je nastavio svoju impresivnu seriju pobeda, dostigavši do sada neviđenih 38 uzastopnih trijumfa, od kojih je poslednji došao u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije protiv Al Nasra. Iako su se suprotstavili poznatim fudbalskim imenima poput Kristijana Ronalda i Sadio Manea, igrači Al Hilala nisu znali za poraz, demonstrirajući svoju dominaciju na terenu.

U večerašnjem meču, Sergej Milinković-Savić je postigao ključni gol u 61. minutu, pomažući svom timu da preuzme kontrolu nad utakmicom. Al Davsari je uspešno realizovao ovu priliku, udvostručivši vođstvo ekipe samo 11 minuta kasnije. Iako je Sadio Mane uspeo da ublaži poraz sa golom u devetom minutu nadoknade, Al Hilal je već imao sigurnu prednost.

Međutim, veče je obeležila ne samo igra na terenu, već i reakcija Kristijana Ronalda, koji je u 86. minutu dobio crveni karton nakon izgubljene kontrole i gestikulacija ka publici zbog sudijskih odluka. Ova scena je skrenula pažnju sa impresivne igre Al Hilala i privukla pažnju širom sveta.

Naredni izazov za Al Hilal je finale Superkupa Saudijske Arabije, gde će se sastati sa Al Itihadom u borbi za titulu. S obzirom na njihovu trenutnu formu i samopouzdanje, Al Hilal će biti teško zaustaviti u njihovoj misiji osvajanja trofeja.