SRPSKA LIGA „ZAPAD“: Čačani gaze, neizvesno na začelju

Foto: Moravainfo

JNema šale sa čačanskim „zebrama“. Borac 1926 ostvario je još jednu ubedljivu pobedu i potvrdio lidersku poziciju. Istina i privi pratilac FAP iz Proboja se vratio na pobednički put trijumfom u Loznici. Mnogo veća neizvesnost je među klubovima koji se bore za očuvanje srpskoligaškog statusa. I to bi mogao da bude kliše kada je reč o utakmicama 21. vanrednog kola na terenima Srpske lige „Zapad“.

Borac 1926 je bio siguran, ali i ubedljiv porotiv gostiju iz Požege (5:1). Kompletan posao je uspešno najavljen još u prvom poluvremenu. Vranić i Grbović sa po dva gola, vodili su crveno-bele kraj Morave do sigurna tri boda.

FAP je tek u drugom delu nastavka utakmice uspeo da slomije otpor Loznice. Na Lagatoru se gost iz Priboja bolje snašao, pa je zahvaljući prvo autogolu Petrovića, a onda i Vukomiroviću, ostvario uspeh koji ga ostavlja u trci za prvo mesto za kojim trenutno kasni osam koraka.

Od ostalih mečeva odigranih u sredu, valja izdvojiti pobedu Reala nad valjevskom Budućnost Krušik, Vrelo sporta u derbiju začelja nad OFK Mihajlovcem, kao i Takova na domaćem terenu protiv Poleta.

Pobednika uz mirne mreže nije bilo u Zablaću.

Rezultati 21. kola: Takovo (GM) – Polet (LJ) 1:0, Omladinac – Sloga 33 1:1, Vrelo sport – OFK Mihajlovac 1:0, Borac 1926 – Sloga (P) 5:1, Loznica – FAP 0:2, Real – Budućnost Krušik 2:0.

Danas igraju Jošanica – Zlatibor (15.30).

Utakmica Tutin – Mladi radnik odigraće se u sredu 17.aprila.