Super “B” liga rukometaša – Kolubaru greje gol razlika

Foto: RK Kolubara

Poraženi su rukometaši Kolubare u derbiju 21. kola Super “B” lige. Zeleno-crni su Crvenku napustili pognutih glava, jer je istoimeni domaćin zabeležio pobedu rezultatom 29:26 (16:13).

Ovim porazom, “krtice” su odložile proslavu osvajanja prvog mesta u regularnom delu prvehstva i start sa liderske pozicije u plej-ofu koji tek predstoji.

Domaćin iz najslađeg mesta, znalački je kaznio sve pukotine u odbrani Lazarevčana i praktično, tokom čitavog meča držao rezultat na svojoj strani od tri, a javiše četiri gola prednosti.

Tek u finišu učenici trenera Aleksandra Marjanovića, uspeli su da zaostatak svedu na gol, ali domaćin nije dozvoli da ispusti pobedu.

Kod Kolubare najefikasniji bio je Vukašin Vujošević sa 11 datih golova, dok se Miloš Jovanović pet puta upisivao u strelce.

Pred poslednje kolo ligaškog dela, Kolubara i Kikinda imaju sti broj bodova (33), stim što Lazarevčani uz isti međusobni skor, imaju znato bolju gol razliku (plus 19) u odnosu na Kikinđane, pa samo pravo čudo može da ih spreči da u plej-of ne uđu sa pozicije lidera.