Superliga Srbije (UŽIVO)

Foto: Starsport

Radnički Niš – Radnik 1:0

Novi Pazar – Voždovac 0:1

Domaći timovi su fenomenalno počeli mečeve, ali mreže i dalje miruju. Radnički je jedinu šansu imao preko Petkovića koji je glavom gađao preko gola, dok je Gudžulić lepo odbranio udarac Srećkovića u Pazaru.

U Novom Pazaru za sada fudbal igra samo domaći tim, međutim pokušaj Srećkovića je, za sada, jedini na meču. Radnički je opasan iz prekida, ali svi pokušaji glavom odlaze preko gola. Novi Pazar ne dozvoljava Voždovcu da se ozbiljnije postavi na meču. Voždovac je najbolje pripretio u 16. minutu kada je Kolarević pogodio stativu, ali se domaći tim uozbiljio i nastavio da napada preko Srećkovića, kom pomažu Momčilović i Suma.

Prelepom paradom je sjajan šut Anđelkovića u 40. minutu odbranio Stevanović. U Pazaru je poslednji pred poluvreme šutirao Nešković tik pored gola. Mreže miruju na poluvremenu oba meča.

Mečevi su nastavljeni u istom maniru. Bamidele je istrčao sam pred gol Radnika, ali je bio u ofsajdu. Udarac Šćepovića je bio vrlo lak plen za čuvara mreže Voždovca. U Nišu je sredina poluvremena mirnija nego u Pazaru. Igra se isključivo pred golom gostiju, ali nikako da Radnički proba da šutne.

Voždovac vodi preko Flemingsa koji je iskoristio dobru priliku i pogodio rutinski za vođstvo!

Dinamičan je susret u Novom Pazaru. Ljajić je oboren u kaznenom, ali je nakon provere utvrđeno da nije bio penal, da bi u 81′ minutu crveni karton dobio Anan nakon izuzetno grubog starta! U Nišu nema uzbuđenja, osim ponekog prodora Bamidelea, kao da su se igrači pomirili sa podelom bodova.

Nakon izuzetno sporijeg meča, poslednji trenuci ipak pripadaju Nišlijama! David Petrović se najbolje snašao u kaznenom nakon kornera i postigao pobednički gol za Radnički!