SAOPŠTENJE PARTIZANA: Nećemo igrati polufinale Kupa Srbije!

FOTO: Tanjug

Igračima, navijačima i upravi Partizana se očigledno nije svidelo suđenje na jučerašnjem derbiju.

Nakon utakmice je intervjuisan pomoćni trener crno-belih koji je imao ulogu glavnog trenera u 173. večitom derbiju.

Uprava Partizana najavljuje – neće na polufinalni susret kupa.

– Ne znam šta da kažem. Mi smo treneri, igrači, kakvu će uprava doneti odluku, nije na nama. Nisam ni znao za saopštenje- rekao je Nađ.

Dve sudijske odluke “kopkaju“ Partizan. Naime, prva odluka koja im se ne sviđa je ta da golu Endiajea nije prethodio faul, a druga je penal nad Bukarijem.

Nekadašnje sudije i analitičari su bili i više nego jasni. Penal nad Bukarijem je ispravno dosuđen, jeste sve počelo van šesnaesterca ali je glavni kontakt bio unutar kaznenog prostora, dok je Endiaje bio snalažljiviji i spretniji u odnosu na Markovića.

Strelac prvog gola na derbiju je rekao nešto malo o utakmici koju je odigrao, ali smatra da je najbitnija utakmica u polufinalu Kupa Srbije.

– Meni je drago zbog gola, pomogao sam ekipi, vodili smo ceo meč, ali ostaje žal. Još važniji je meč u sredu, šta da se radi- poručio je Baždar.

Igrači i stručni štab po svemu sudeći žele da odigraju još jedan derbi u sredu koji je u rasporedu polufinala Kupa Srbije, kakvu će odluku doneti uprava, to nam ostaje da vidimo.