Vasa, Pokuševski i Vukčević dvocifreni: Micić blizu dabl-dabla, Tristan ponovo sjajan!

FOTO: Ebenhack

Vasilije Micić ne prestaje sa sjajnim partijama u dresu Šarlota, konstantno je dvocifren i u većem broju utakmica kada nije „bloaut“ zabeleži dabl-dabl sa poenima i asistencija. Nažalost, u utakmici protiv Orlanda je upisao 14 poena uz devet asistencija. Vasa igra rasterećeno, Šarlot već duže vreme igra ove utakmice samo kako bi ih odigrao jer nemaju nikakve šanse za plej-in. Nema sumnje da će ovakvim partijama reprezentativac Srbije privuću pažnju na sebe, ako već nije.

Aleksej Pokuševski je takođe imao sjajnu rolu u pobedi nad Orlandom, meč je završio dvocifren, upisao je 10 poena, dva skoka i isto toliko asistencija. Ovaj dvojac Pokuševski-Micić počinje da deluje, odnosno razumeju se, što je dobro i za njih, a i za Šarlot.

Tristan Vukčević opravdao svoje minute, u porazu Vašingtona protiv Portlanda, bivši centar Partizana je postigao 17 poena uz sedam skokova. Treća partija u nizu kako je dvocifren, a ovo mu je za sada i rekord po postignutim poenima na jednoj utakmici. U prvih par utakmica se nije očekivalo da će da dobije šansu, ali nakon dobijenih minuta, Vukčević je odlučio da opravda svaku sekundu na terenu.