Vojvodina odbila ponudu Zenita za Mihajla Ivanovića

Foto: FK Vojvodina

Nekoliko igrača Vojvodine nalazi se na meti domaćih, ali inostranih klubova. Nije tajna da se na tom spisku nalaze golman Lazar Carević i njegov imenjak Jovanović, a sada je u žiži i Mihajlo Ivanović.

Pojedini mediji preneli su infrmaciju da je za bisera „lala“ zainteresovan Zenit iz Sankt Peteburga. Navodno, čelnici šampiona Rusije, spremni su da na ime obeštećenja „staroj dami“ srpskog fudbala iskeširaju čak 4 miliona evra!

Međutim, kako se nezvanično saznaje, vodeći ljudi Vojvodine nisu prihvatili ponudu Zenita uz obrazloženje, da veruju da mladi fudbaler u ovom trenutku vredi mnogo više. Na drugj strani,Mihajlo Ivanović, koji ima tek 19 godina, ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi u slavnom klubu iz jednog od najlepših gradova ne samo Rusije, već i sveta.

Ivanović je karijeru počeo na „Karađorđu“ gde je prošao kroz sve selekcije. Kratko je boravio u Italiji, gde je pokušao da se nametne u Sampdoriji, ali kako se nije snašao odlučio se na povratak u Vojvodinu. Ove sezone za novosadskog superligaša odigrao je 27 utakmica i postigao 8 golova. Talentovani napadač član je reprezentacije Srbije do 18 godina. U dresu „orlića“ odigrao je za sada dve utakmice i jednom se upisao u strelce.