VUKČEVIĆ NASTAVIO DA ODUŠEVLJAVA: Vizardsi oborili negativan rekord!

Bivši košarkaš Partizana, Tristan Vukčević, nastavio je da se ističe u dresu Vašington Vizardsa, uprkos porazu od Toronto Reptorsa rezultatom 130:122. Vukčević je četvrtu utakmicu zaredom imao dvocifren učinak, postigavši 11 poena uz impresivan doprinos u drugim segmentima igre.

Iako nije ostvario najbolji poenetrski bilans od dolaska u NBA, Vukčević je dominirao u ključnim parametrima košarkaške igre. Zabeležio je devet skokova, četiri asistencije i tri blokade, ističući se svojim sveobuhvatnim doprinosom, dok je njegova ekipa zabeležila 64. poraz u sezoni, što predstavlja novi negativni rekord franšize.

Napori Denija Avdije sa 32 poena, Džordana Pula sa 29 poena i Kisperta sa 21 poenom nisu bili dovoljni da spasu Vašington od poraza. Ova utakmica je bila duel između dve gubitničke ekipe, s obzirom da ni Reptorsi nemaju impresivan bilans ove sezone, ali su nedavno prekinuli niz od 15 poraza.

Iako je Toronto izvojevao pobedu, njihov napadački učinak predvodio je Imanuel Kvikli sa 31 poenom, dok su se Beret, Olinjuk i Trent Džunior istakli sa 22, 21 i 20 poena.

Sa četiri preostale utakmice do kraja regularnog dela sezone, obe ekipe će imati priliku da pokažu svoj potencijal u revijalnim duelima.