Vukčević: U Partizanu sam proveo dve veoma loše godine!

Foto: NBAE/ Getty images

Tristan Vukčević je u razgovoru za Mondo Deportivo govorio o dosadašnjoj karijeri i izjavio da je u Partizanu proveo dve izuzetno loše godine. U timu iz Humske nije dobio odgovarajuću šansu, a nedavno je rešio da se otisne u NBA gde mu je poverenje ukazao tim Vašington Vizardsa.

Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: Baš me briga, platiću i to je to. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno – ispričao je Vukčević.

Nismo još razgovarali, želim da završim sezonu na dobar način, ostale su nam još tri utakmice. Kada završim videću sa ekipom šta će biti i kakvi su nam planovi. Trenutno ne razmišljam o tome, želim da igram i uživam u svojoj igri, to je sve.

U Real Madridu nije mogao zbog jake konkurencije da stekne potrebno iskustvo, zbog čega se Partizan činio kao razuman potez.

Bilo je mnogo igrača na mojoj poziciji, Trej Tompkins, Jabusele, Dek… Nije bilo mesta i razumeo sam. Dogovorili smo se da odem u Partizan, što nije bilo loše. To je nešto što sam razumeo, nadam se da ću jednog dana ponovo igrati u Real Madridu. To je najbolji klub na svetu, svako mora da ima to iskustvo, to je nešto što nigde ne postoji. Biti tako mlad tamo je neverovatna stvar. Morate dosta da čekate na šansu, ali ako je dobijete i igrate dobro, sve postaje nevažno – objasnio je Tristan za Mundo Deportivo