Zoran Maković, sportki direktor Prvog maja za “Max Sport”: Notorna ja laž da je neko udario igrače Radničkog!

Foto: Facebook

Iz zrenjaniskog Radničkog odapeli su strelci prema rivalu iz Rume posle utakmice 20. kola Srpske lige “Vojvodina”. Iz kluba sa Begeja, tvrde kako su njihovi igrači imali neprijatnosti tokom drugog poluvremena i po završetku penutog duela. Štaviše, presavili su tabak i o svemu obavestili nadležne u FSV.

Zrenjanici u dopisu ističu da su njihovi igrači udareni od strane nepoznate osobe, a da su u sve, po njima, bili uključeni i redari.

Šta kaže druga strana? Zoran Maković sportski direktor Prvog maja za “Max Sport” sve te navode gostiju odbacuje.

Kavo udaranje? Ko je to video? Postoji snimak sa utakmice, pa pozivam i Zrenjanice i sve nadležne organe da ga pogledaju – počeo je Maković.

Šta se dešavalo tog poslepodneva u Rumi?

Utakmica kao i svaka druga. Biću iskren, možda smo zatajili sa organizacijom, bilo je sitnijih propusta. Ali, to, da je neko udario igrače Radničkog je notorna laž!

Zrenjanici pominju redare, pokušaj napada na njihove igrače kroz prozor od svlačionice?

Verujte da su ti igrači provocirali sve – nastavlja Maković.- Redar ih je zamolio da zatvore prozor i da utajmicu posmatraju sa tribine. Gde je tu napad, a još gore neko udaranje?

Osvrnuo se čelnik srpskoligaša iz Rume, na neke stvari koje nemaju veze sa navodima gostiju?

Mi smo ti koji možemo da imamo primedbe. Kao prvo, delegat je po ulasku u klupske prostorije, odmah konstatovao kako je OFK Bačka oštećena u duelu sa nama?! A, zašto je to rekao, pa zato što je iz Bačke Palanke, zato što je to njegov klub.

Nije to sve od Makovića.

– Drugo, kako je moguće da utakmicu sudi arbitar (Nikolić prim.aut.), čiji brat igra za Radnički? Kako je moguće da nam bude poništen regularni gol, za koji je i bek Radničkog tvrdio posle utakmice da regularan? I onda neko prospe priču o tome kako je napadnut, kakao je neko udaren. Nema smisla, čemu takve neistine – završio je sportski direktor Prvog maja.

Utakmica Prvi maj – Radnički završena je bez pobednika-1:1.