Zvezda blizu četiri pojačanja: Priprema se rekonstrukcija tima!

FOTO: Starsport

Zvezda je već neka pojačanja dogovorila, dok su pregovori za ostala pojačanja na dobrom putu.

Luka Ilić, dete Crvene zvezde i fudbaler koji je prošle sezone bio jedan od najboljih u redovima TSC-a, izgleda da je posao praktično gotov, te će on od leta postati novi-stari igrač crveno-belih.

Pored Ilića, Zvezda želi i Jovanovića koji je trenutno član Vojvodine koju želi da napusti na kraju sezone. Zvezda bi mogla da iskoristi loš odnos klub-igrač kada su u pitanju Vojvodina i Lazar.

Zvezda takođe planira da dovede već pomenuto ime koje je bilo aktuelno i tokom zime, Jung Vu Seol. Zvezda bi dovođenjem Korejca ozbiljno ojačala bekovske pozicije. Igrač koji igra na poziciji beka je još zimus hteo da pojača redove Crvene zvezde, ali zbog odbijene ponude transfer se nije dogio. Sada ostaje samo nada crveno-belima da Korejac još uvek želi da obuče Zvezdin dres jer će biti slobodan igrač kada se završi ova sezona.

I za kraj, kao šlag na tortu Nemanja Radonjić. Zvezda je ponudila Torinu iznos od dva miliona evra, ali oni traže 500 hiljada evra više. Nema sumnje da će do dogovora doći, jer je Radonjić izrazio želju da se vrati u klub iz kojeg je otišao u Francusku.