Zvezda zainteresovana za Korejca: Da li ima mesta za Ristića?

Foto: NAOKI MORITA / AFLO / PROFIMEDIA

Fudbaleri Crvene zvezde su nadomak sedme titule u nizu i već sada Vladan Milojević može započeti rekonstrukciju tima koji će biti konkurentan u evropskim izazovima. Još od januara se u vezu sa Zvezdom dovodi Seol Jong Vu.

Defanzivac Južne Koreje kroz celu karijeru nastupa u svojoj zemlji za Ulsan, a nakon mnogih godina provedenih u domovini, čini se da je spreman za iskorak i da sreću pronađe u Evropi. U pregovorima sa crveno-belima važnu ulogu može da odigra njegov saigrač iz reprezentacije, In Beom Hvang. pored toga što može biti dodatna spona između Vua i Zvezde, on ga dodatno može uputiti u rad i trenažni proces, kao i atmosferu u klubu.

Milan Rodić je standardni levi bek, ali kako vreme odmiče sve više je izvesno da je Zvezdi potrebna sveža krv. Pored Korejca, u vezu sa klubom iz Ljutice Bogdana se  dovodi i Mihajlo Ristić, član Selte iz Viga. Koliko će prosotra imati crveno-beli da oba defanzivca dovedu u klub veliko je pitanje, ali je sigurno da će i jedan i drugi biti velika pojačanja za predstojeće izazove.