ZVEZDINA BUDUĆNOST NA RADARU ITALIJANA: Juventus i Fjorentina su zainteresovani mladog vezistu!

FOTO: Starsport

Preko mora je otišao prelep gol 18-godišnjeg Jovana Šljivića. Mladi igrač na sredini terena pokazuje svoj talenat i da je Crvena zvezda prošlog leta napravila najbolji potez kada ga je “nagovorila“ da produži ugovor i sačeka sa odlaskom.

Cela akcija je bila izvanredna. Od pasa koji je poslao Gelor Kanga, do sjajnog prijema lopte Šljivića koji je izbacio svog čuvara driblingom, te je loptu šutnuo kroz noge drugom defanzivcu i postigao pogodak u dalji ugao. Taj snimak je stigao do Italije i dodatno zainteresovao skaute dva tamošnja giganta.

Jovan Šljivić se nalazi na meti Juventusa i Fjorentine. Ne samo zbog gola IMT-u, već szbog svega što je mladi fudbaler pokazao od januara. Sjajne partije je pružao i u Pafosu, ali je ovaj prvenac u Superligi Srbije samo naterao ljude “stare dame“ i “viole“ da kupe avionske karte za Beograd.

U Srbiju bi trebalo da dođu uoči večitog derbija koji će se odigrati 20. ili 21. aprila. Pitanje je koliku ulogu će mladi vezista da ima u utakmici sezone, ali to ne menja činjenicu da će svakako nastaviti da ga prate tokom plej-ofa.

Na „“Transfermarketu“ trenutna vrednost Jovana Šljivića je procenjena na 500 hiljada evra. Nema sumnje da ga Crvena zvezda danas ne bi pustila bez bar 5.000.000 evra. Dovodi se u pitanje da li će ga uprava Crvene zvezde uopšte i pustiti ovog leta jer mu je tek 18 godina i vrednost može samo još više da raste.

Ne dovodi se u pitanje da je Jovan Šljivić budućnost Crvene zvezde.