Jedinstvo i posle Mačve želi da ostane najbliži pratilac lidera

Foto: Facebook

Počinje odbrojavanja do kraja plej-ofa Mocart bet Prve lige Srbije. U naredna tri kola rešavaće se pitanje, koji klub će uz OFK Beograd da postane novi član elitnog društva, kao i to, koja dva tima će taj cilj pokušati da ostvare kroz doigravanje. Kada je reč o fudbalerima Jedinstva iz Uba, oni su trenutno najbliži kapiji koja vodi među superligaše. Nedavna po beda nad Grafičarom, učvrstila je crveno-bele na drugom mestu, ali daleko od toga da je sve rešeno.

Ipak, Ubljani ključeve uspeha drže u svojim rukama. Od tri preostala duela, dva igraju pred svojim navijačima, prvo sa Mačvom,  a onda u poslednjih ovosezonskih 90 minuta i sa Smederevom. Između ta dva meča, izabranike trenera Ivana Radovanovića, očekuje odlazak na gostovanje u Sremsku Mitrovicu.

Prva naredna utakmica po praksi je najbitnija, zato smo fokusirani samo na ono što nas očekuje u duelu sa Mačvom – kao iz topa će Dejan Milićević, kapiten Jedinstva.

Utakmice sa rivalom iz Šapca su znale, bar u proteklom periodu, da budu jako zanimljive i neizvesne?

Sve ukazuje nna to da je pred nama još jedan takav okršaj. Igramo pred našim vernim navijačima i to bismo trebali da iskoristimo i da sa nova tri boda napravimo još jedan krupan korak ka istorijskom uspehu. Motiva imamo na pretek, atmosfera u ekipi je odlična i svi smo spremni da pružimo posednji atom snage kako bismo ostvarili pobedu.

Šta bi po Vama moglo da odluči pitanje pobednika?

Po meni, ko stekne prevagu na terenu, taj će da bude bliži konačnom uspehu. Verujemo u svoj kvalitet i uz sva poštovanja prema rivalu, verujemo da ćemo mi biti koji ćemo se na kraju radovati – optimista je vezista prvoligaša iz Uba.

Utakmica Jedinstvo – Mačva, odigraće se u nedelju 12. maja od 17 časova.