Kadeti Crvene zvezde pobedom nad Nišlijama overili titulu prvaka!

Foto: Crvena zvezda

Još jedan trofej stiže u vitrine Crvenu zvezdu! Pobedom nad vršnjacima iz niškog Radničkog (6:1), kadeti crveno- belih, dva kola pre kraja prvenstva, overili su titulu prvaka. Na taj način, izabranici trenera Slađana Nikolića, potvrdili su dominaciju kada je reč o ovom uzrastu.

Rival iz Niša nije predstavljao ozbiljniju prepreku za dečake iz Crvene zvezde koji su predvođeni raspoloženim strelcem Aleksom Damjanovićem, ostvarili ubedljivu pobedu od 6:1.

Upravo je Damjanović u 9. minutu otvorio seriju golova i time trasirao put ka pobedi. U nastavku utakmice, do odlaska na odmor, u strelce su se upisali Minja Knežević i ponovo Damjanović.

Dominacija šampionske generacije Zvezdinih kadeta viđena je i u drugom delu meča. Četvrti gol, a svoj treći Damjanović je postigao u 53. minutu. Jedino što su kadeti Radničkog uspeli da ostvare je počasni gol Lazara Petrovića koji je smanjio prednost.

Do kraja utakmice, viđene su još dve lopte u mreži Nišlija. Đorđe Grujić je postigao autogol, a tačku na ovu utakmicu stavio Stefan Stolić.

Posle meča razumljivo je bilo slavlje nada Crvene zvezde. Titula je overena.