MILIONSKE KAZNE ZA „VEČITE“: Zvezda i Partizan u problemu zbog incidenta na derbiju!

Crvena zvezda i Partizan suočavaju se sa sankcijama od strane Fudbalskog saveza Srbije zbog incidenata koji su se dogodili tokom prvog kola plej-ofa i polufinala Kupa Srbije. Prema informacijama koje prenosi „Sport klub“, oba kluba će biti kažnjena novčano sa po 1,2 miliona dinara zbog prekomerne upotrebe pirotehnike i pojedinih oblika nasilja tokom pomenutih utakmica.

Na utakmicama su primećeni incidenti koji su podigli zabrinutost, posebno zbog nedostatka kontrole na ulazima na stadion. Najozbiljniji incident desio se na istočnoj tribini, gde su pojedinci gađali navijače suprotnog tima bakljama, dok su ovi uzvratili. Međutim, zahvaljujući intervenciji policije, situacija je brzo smirena.

Sa druge strane, Kup utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ 24. aprila se ističe kao najkorektnija od tri međusobna susreta Crvene zvezde i Partizana. Tokom ove utakmice nije bilo prekida zbog upotrebe pirotehnike na tribinama, niti je zabeležen bilo kakav oblik nasilja, što je pozitivno obeležje u odnosu na prethodne susrete.