Partizan pikirao Zvezdino dete u dresu Radničkog 1923 iz Kragujevca

Foto: KGinfo

U trenutku dok se bore da sačuvaju drugo mesto na tabeli i koliko-toliko spasu sezonu na izmaku, u Partizanu prave planove za naredni period. Očigledno u Humskoj 1 se sprema renoviranje igračkog kadra koji je i ove sezone ostao bez trofeja.

Ako je verovati glasinama koje kruže poslednjih dana, na listi želja kada je reč o predstojećem letnjem prelaznom roku, crno-beli su radi da u svojim redovima vide Matiju Gluščevića, mladog napadača Radničkog 1923.

Reč je o igraču koji je fudbalsku azbuku naučio u Crvenoj zvezdi. Posle toga boravak u Grafičaru i novosadskom Proleteru je pokušao da iskoristi za dokazivanje, ali se u pomenutim klubovima nije naigrao. Ipak, to mu je pošlo za nogom u superligašu sa „Čika Dače“-

Gluščević je u do sada digranih 20 utakmica u dresu Kragujevčana, postigao tri gola. Mnogo više od toga, strčnjaci  mu predviđaju uspešnu karijeru. Po mišljenju mnogih, izdanak Zvezdine fudbalske škole važi za jednog od najboljih dribera na domaćim terenima.

Očigledno u Partizanu su dobro skenirali vrline ovog fudbalera, pa se njegovo ime našlo i na spisku želja za narednu sezonu.