PARTIZANOVA SEZONA VELIKIH OČEKIVANJA: Maštali o fajnal-foru i tripl-kruni, sve se svelo na trijumf nad šesnaestoplasiranom ekipom Evrolige!

Partizan, predvođen legendarnim   Željkom Obradovićem, završava sezonu suočavajući se s nizom izazova i pitanja o ukupnom uspehu. Iako su imali sjajne trenutke u mečevima Evrolige (Monako, PAO, Makabi), brojni faktori doveli su do kritika i sumnji u celokupan učinak tima.

Iako su imali najtrofejnijeg trenera Evrope na klupi, Partizan je doživeo gubitak u finalu Kupa, što je izazvalo razočaranje među navijačima. Ključni momenat za ocenu njihove sezone dolazi u vidu nadolazećeg duela protiv Crvene zvezde u Evroligi. Iako bi pobeda nad svojim rivalom mogla donekle ublažiti neuspehe sezone, postavlja se pitanje da li je to dovoljno da se označi sezona kao uspešna.

U Evroligi, Partizan je prolazio kroz uspone i padove. Nakon obećavajućeg početka sezone, tim je u drugom delu sezone imao ozbiljne probleme. Propuštena je šansa za plasman u plej-of i plej-in faze, dok su neočekivani porazi u ABA ligi doveli do gubitka prve pozicije i prednosti domaćeg terena.

Uprkos visokim očekivanjima i većem budžetu nego ranije, ključni igrači, poput Kevina Pintera nisu ispunila očekivanja, posebno uzimajući u obzir visoku platu koju je igrač primao. Dodatno, odlasci ključnih igrača poput Egzuma i Lesora nisu bili adekvatno nadoknađeni, što je dodatno doprinelo izazovima s kojima se Partizan suočavao tokom sezone.

Dok se sezona bliži kraju, Partizanovi navijači i stručni štab razmatraju šta je moglo biti bolje, dok istovremeno traže načine da se tim vrati na put uspeha u budućnosti.