POTENCIJALNI TRANSFERI U EVROLIGI: Partizan pregovara sa Kenanom, Kalates blizu Monaka

FOTO: Eurohoops

Partizan želi Kenana, Monako pregovara sa Kalatesom, dok razmišljaju i o Ibaki.

Crno-beli i bek Pirejskog kluba se nalaze u podmakloj fazi pregovora. Naime, sve je izglednije da će se Kenan preseliti u Beograd naredne sezone, ali to još uvek nije zasigurno jer se ne zna kolika će biti ponuda Olimpijakosa ako je uopšte i bude.

Da napomenemo da je Meridian prvi preneo informaciju o Kenanu još pre dva meseca.

Nakon što je Monako poražen od Fenerbahčea ukupnim rezultatom 3:2, te su se odmah okrenuli ka pojačanjima, a kao prva želja im je upravo član Fenerbahčea Nik Kalates koji je takođe kao i Kenan sa Partizanom u podmakloj fazi pregovora, te možemo da očekujemo da će se nakon završetka Evrolige ovaj transfer i ozvaničiti.

Što se tiče bivšeg košarkaša Oklahome, odnosno trenutnog člana Bajerna, Monako je takođe pokazao interesovanje i za Serža Ibaku. Naime, kako prenose španski mediji to je za sada samo interesovanje jer za sada ne postoji informacija da ove dve strane pregovaraju.

Treba napomenuti da Saša Obradović možda neće biti na klupi Monaka sledeće sezone nakon što ih je eleminisao Fenerbahče. Takođe, ako dođe do prekida saradnje, prvi na listi je Ćavi Paskval koji je trebao da bude trener Efesa sledeće sezone, ali je taj dogovor otpao.