REVANŠ MEČEVI POLUFINALA LIGE EVROPE: Leverkuzen na korak od plasmana, Atalanta pred svojim navijačima juri finale!

Uzbudljivi revanš mečevi polufinala Lige Evrope su pred nama, donoseći tenziju i neizvesnost na terenima širom kontinenta.

Prvi susret Atalante i Marseja u Francuskoj završen je nerešenim rezultatom 1:1, što znači da je pred njima sve otvoreno uoči revanša. Ni jedan ni drugi tim nisu iskusili gorčinu poraza u poslednjih pet utakmica, stvarajući još veću neizvesnost pred večerašnji duel.

Ipak, nekom će večeras doći kraj nizu, dok će Atalanta imati blagu prednost igrajući pred svojim navijačima i sa kvalitetnijim igračkim kadrom.

Sa druge strane, okršaj između Bajer Leverkuzena i Rome obećava još više uzbuđenja. Farmaceuti još uvek ne znaju za poraz u ovoj sezoni, dodatno pojačavajući svoj status favorita posle osvojene titule u Bundesligi. Iz prvog susreta imaju prednost od dva gola, što će ih učiniti opuštenijim u večerašnjem meču, bez potrebe za nepromišljenim potezima.

Sa druge strane, Roma će morati da napadne od samog početka, što bi moglo biti olakšano drastičnom promenom igračke filozofije pod vođstvom Danijela De Rosija.

Sve oči ljubitelja fudbala uprte su ka terenima, dok se očekuje da ovi revanš mečevi donesu nove uzbuđujuće trenutke i odrede finaliste Lige Evrope.