Voždovac, klub Marka Zdravkovića predsednika FSB, osuo drvlje i kamenje na Dejana Santrača i sudiju Milana Ilića!

Foto: FSB

Poraz od Železničara(2:3) na domaćem terenu, teško je pao rukovodstvu Voždovca. Dan posle utakmice plej-auta Mocart bet Superlige Srbije, iz tabora „zmajeva“ su se oglasili oštrim saopštenjem adresiranim na arbitražu Milana Ilića, ali i na Dejana WSantrača, predsednika sudijske komisije FSS.

Mnoge je iznenadila reakcija sa „krova“ jer je svima više nego dobro poznato, da je prvi čovek Voždovca Marko Zdravković, aktuelni predsednik FS Beograda, ujedno i dobro pozicioniran u strukturi Fudbaklskog saveza Srbije. Još čudnije u svemu je i to, da je upravo Zdravković digao ruku kada je Dejan Santrač bio biran za predsednika sudijske komisije.

U svakom slučaju, iz Voždovca su u saopštenju za javnost konstatovali da su pre utakmice od nadležnih u FSS insistirali na regularnosti takmičenja, posebno u finišu sezone, ali po njima, to nije sprovedeno u delo.  Zato se i zamera Santraču što nije po mišljenju vodećih ljudi Voždovca, posalo na utakmicu Voždovac – Železničar kvalitetnijeg delioca pravde.

“ O vođenju nutakmice od strane sudije Milana Ilića, ne želimo ni da govorimo. Sve je bilo toliko perfidno i neko će reći namazano. Ali, nije on najveći krivac , jer ga ga je upravo za ovako delikatan zadatak delegirala sudijska komisija na čelu sa predsednikom Dejanom Santračem, čovekom koji je u direktnom sukobu interesa obzirom na to, da je neposredno uključen u rad i rukovođenje Železničara, na šta su do sada mnogi klubovi ukazivali“- stoji izmeđuostalog u delu saopštenja kluba iz Zaplanjske 32.

Podsetimo, dan ranije, zamerke na suđenje su stigle i iz Javora, čiji je čelnik Dragomir Lazović, takođe prisutqan u organim a FSS, jer je na čelu Udruženja klubova .